Nyhetsbrev 2018-09-10

Nyhetsbrev
Hösten är här och styrelsen har dragit igång arbetet igen efter ett sommaruppehåll. Här kommer information om vad som sker i din bostadsrättsförening.

 

Höstgallring av växtlighet
Styrelsen har gått igenom alla träd och buskar på tomten tillsammans med föreningens trädgårdsskötare Retro. Vi kommer göra en större gallring av växtligheten och ta bort en hel del fula buskar och småträd, samt göra lite mer enhetligt där det växer flera olika växter på precis samma yta.

Nya portar
Arbetet med de nya portarna och det nya låssystemet är påbörjat. När arbetet med portarna sätter igång ordentligt så kommer det eventuellt innebära störande ljud. De som jobbar med portbytena kommer ibland vara igång från morgon till sen eftermiddag/kväll för att projektet inte ska dra ut på tiden. I samband med detta ska också alla lägenheter få taggar till portarna. Styrelsen håller på och planerar för hur utdelningen av taggarna ska gå till och kommer återkomma i frågan.

Barnvagnsförvaring
Senaste åren har flera småbarnsfamiljer flyttat in i föreningen vilket har höjt intresset för en smidigare lösning för barnvagnsförvaring än att ta ner vagnarna nerför trapporna till barnvagnsförråden i källarutrymmena. Styrelsen tittar därför just nu på olika alternativ till förvaring någonstans på gården.

Ny Facebook-sida
Styrelsen har startat en grupp på Facebook till föreningen. Tanken med gruppen är att skapa en plattform för kommunikation oss grannar emellan. Vill man kanske sälja en byrå, ställa en fråga, ordna en gårdsloppis, områdesfika eller lite vad som helst så kan man använda gruppen. Den är till för alla som bor i Tivolit 2.

Här är Facebook-gruppen: https://www.facebook.com/groups/253559362077819/
Det går också söka fram gruppen direkt på Facebook.

 

 

Med detta önskar styrelsen alla en trevlig höst!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen i BRF Tivolit 2
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.